Hovorte o tom

Ste nahnevaný, zahanbený, rozčarovaný. Rozhodne nechcete o tom s nikým hovoriť. Nie ste ešte tak starý, aby to prestalo fungovať. Hľadáte si rôzne výhovorky. „Bolí ma hlava. Bolia ma kríže. Som veľmi unavený…“
Vaša partnerka to pochopí. Raz, dvakrát, tretí raz sa už nad tým zamyslí. Viete, čo jej chodí po rozume? „ Asi sa mu už nepáčim. Má inú. Nepriťahujem ho. Nemiluje ma…“

láska

Vaša ostýchavosť vás môže stáť váš vzťah. Hovorte o tom. Zverte sa svojej partnerke. Hľadajte spolu riešenie. Keď bude vedieť, čo je vo veci, prestane pochybovať, bude stáť pri vás a spolu to prekonáte -.

Príčiny problémov s erekciou sú rôzne. Väčšinou sa týkajú mužov po štyridsiatke, avšak často sa stáva, že tento problém majú aj muži oveľa mladší.
Môže to spôsobovať nadmerný stres, preťaženie, psychické problémy ako je depresia úzkosť. Takisto užívanie liekov, napríklad proti vysokému tlaku, cukrovke, depresie môže byť príčinou. Niektoré zdravotné problémy ako choroby, operácie, úraz môžu mať priamy súvis s nedostatočnou erekciou.

romantika

Riešení je viac. Môžete spolu s partnerkou vybrať a objednať podporné tabletky a vyskúšať, či to pomôže. Ak sa ukáže, že nie, nehanbite sa a navštívte urológa. Vaše ťažkosti má mnoho chlapov, urológ dokáže zistiť dôvod a vie vám pomôcť.
Čo je vo vašom vzťahu najdôležitejšie, je nezabudnúť na prejavy lásky. Vaša partnerka potrebuje vedieť, že je milovaná. Ak jej dáte dostatok objatí, bozkov, láskania, nehy, nebude jej až tak vadiť, že váš intímny život nie je úplne v poriadku.
Taktiež, ak sa dáte na cestu podporných tabletiek, aj vy potrebujete prejavy lásky. Dostatočnú stimuláciu. Dlhá predohra vám bude obom veľmi príjemná a rozhodne vám môže iba pomôcť. Objavte znova čaro erotiky a venujte sa jeden druhému s láskou, nežnosťou a porozumením.

You May Also Like

More From Author